perjantai 29. kesäkuuta 2018

Sairaalapäivitystä

Tulin taas sairaalalle päästämään Jukkaa välillä täältä pois. Lapset nukkuvat, joten on aikaa näpytellä puhelinta. Tänne kuuluu hieman parempaa. Hilda on ollut tänään virkeämpi ja vähän syönytkin. Aamulla olimme yhteydessä videopuhelinyhteydellä, ja oli niin ihana nähdä virkeää ja jopa hymyilevää tyttöä. Iisak on ollut vähän ihmeissään, kun ei siskoa näy. Katsoimme aamulla videoita Hildasta ja hymy nousi korviin saakka. Itselläkin on koko ajan olo, että jotain puuttuu. Meinaan välillä sanoa lapsille, että katsokaas mitä Hilda puuhailee tai meinaan pakata jonnekin lähtiessä myös Hildan tavaroita mukaan.

Vaikka Hilda voi jo paremmin, kuume on ja pysyy. Toki sitä lääkkeillä saadaan alemmas. Leukosyytit olivat laskeneet, mutta tulehdusarvo noussut vähän eilisestä. Lääkäri oli epäillyt virusperäistä tautia, koska antibiootti ei oikein pure. Näyttää siltä, että täällä hetki vierähtää. Mikäli Hilda ei tänään syö kunnolla, laitetaan hänelle nenämahaletku. Pitää saada jo mahaan ruokaa, ettei pelkästään nesteytetä.

Lapset ovat olleet harmissaan Hildan sairastelusta. Jotenkin ollut apea tunnelma. Yritin eilen saada heidän ajatuksiaan vähän muualle keksimällä mukavaa tekemistä. Söimme kotiruuan sijaan ulkona ja kävimme vähän kaupoilla ja liikennepuistossa. Harmin paikka, että tänään on niin surkea keli. Olisi kiva viettää heidän kanssaan aikaa ulkona ja tehdä illalla jotain kivaa. No, katsotaan mitä keksimme. Nyt Jukka lähti heidän kanssaan jonnekin. Toivon, että heillä on mukavaa.

4 kommenttia:

 1. Voi, toivottavasti Hildan vointi lähtisi paranemaan ja kuume saataisiin laskemaan. Kipeänähän ei oikein ruoka maita..onko Hilda ollut pitkään syömättä? Kovasti tsemppiä&voimia!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muutaman päivän, mutta tänään Hilda jo söi. Nenämahaletkulla uhkailu ilmeisesti toimi 😁
   Kiitos!

   Poista
 2. Jo juhannuksen aikaan oli ajatukseni usein luonanne koska ei kuulunut muutamaan päivään Hildan kuulumisia.
  Toivon että Hildan vointi pian paranee ja saatte hänet kotiin.
  Teille vanhemmille voimia ja uskoa. Olet Saara esimerkillinen äiti, aivan ihailen voimavarojasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Meillä olikin rauhallinen juhannus. Mummolassa käytiin ja muuten oltiin kotona tai lähistöllä. Ei tullut kirjoiteltua silloin kuulumisia.
   Hilda oli jo tänään selkeästi parempi. Laitoin facebookiinkin blogin sivuille pari ihanaa videota neidistä. Virkeä tyttö oli tänään ja ruokakin maistui kunnolla. Jee!

   Poista